Вельми цікавий знімок був опублікований в фан-акаунті Пугачевой в Instagram. На ньому – легенда російської сцени Алла Пугачова та її колега з Латвії Лайма Вайкуле на відпочинку з Максимом Галкіним.

Алла Пугачова шокувала мережу своїм виглядом

В мережі зауважили, що Алла Борисівна виглядає досить втомленою та постарілою. Підписники розділились в думці: дехто зауважив біля Пугачової сигарети і зауважив, що куріння явно не впливає добре не лише на її зовнішній вигляд, а й на здоров’я. Інші ж розсипаються у похвалах Примадонні. І варто сказати, що цілком обґрунтовано – вона їх заслужила своєю багаторічною працею.

Підписники Алли Пугачової шоковані

Реакція підписників Алли Пугачової

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Уже давно відомо про численні пластичні операції Примадонни. Російська співачка йде на все, щоб зберегти свою молодість та красу: від ліпосакції до декількох щелепно-лицьових операцій. Цілком ймовірно, що зважаючи на її вік, можливість подальшого хірургічного втручання стане для Пугачової неможливою і навіть небезпечною для здоров’я. То ж експерименти із коригуванням зовнішності доведеться припинити – а може й саме тому зараз вона виглядає такою постарілою.

Та не забуваймо, що 15 квітня 2019 року Примадонна відсвяткувала своє 70-ліття. А її подрузі Лаймі 31 березня цього ж року виповнилось 65 років. І як на свій поважний вік артистки виглядають цілком достойно.

Нагадаємо, раніше Галкін шокував новим відео з Пугачовою і Вайкуле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова вказала на свою намісницю.

Також "Знай.ua" писав, що Примадонна російської естради потрапила в журнал Vogue.