Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавний ролик з чоловіком Владом Топаловим, уявивши, як закохані будуть виглядати в старості. Так, парочка перетворилася на сивочолих бабусю і дідуся, роблячи вигляд, що переглядають архівні сімейні фотографії.

"В нашому житті відбувається багато! Ось ми знову вирішили заглянути на 90 років вперед і ось , що вийшло))) ❤️❤️❤️", - трепетно підписала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Прям створені одне для одного ❤️❤️❤️", "Дідусь Влад", "Друзі ви круті👍гарний зразок для багатьох пар😉 Щастя Вам🌹🌹🌹", "А от Влада схоже загримували і грає відмінно. Як ніби пенсіонер молодушку собі знайшов 😂", "Ви просто чудова пара 🤗 і ваші відео - це щось 😁❤️", "Волосся класне 🙈", "Як же ви мені подобаєтеся 😍💕 Особливо 90 років потому 😅".

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.