Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість опублікував трепетне фото в коханою дружиною, позуючи в їх новому заміському будинку. Так, артист закликав прихильників провести цілий день без цукру, а також "ловити бабине літо".

"Сьогодні оголошую день без цукру. Якщо ви п'єте каву або чай з цукром+заїдаєте всякими смаколиками, то сьогодні СТОП! Як тільки хочеться солодкого - різко дивіться на це приторне фото і вам відразу стане легше!!!))) Ловіть (прошу вибачення у феміністок) бабине літо, а то скоро втече!)))", - забавно підписав кадр Дантес. Фолловери залишилися в захваті: "треба було швидше написати 😏", "Ну до чого милі", "На вас дивишся і дійсно трохи щасливішими стаєш! ❤️", "Кращі😻💔", "Солодка парочка!👌😊 Приємного вам настрою!😊".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.