Відома румунська Instagram-блогерка Андреа Василе заробляє мільйони за допомогою власних сідниць, які у дівчини просто величезних форм. Так, дівчина рекламує різноманітні товари та продає знімки, повідомляє New York Post.

Андреа Василе

Як відзначається, раніше нікому не відома дівчина з Бухареста працювала веб-дизайнером. А вже пізніше, після того, коли вона зробила операцію по збільшенню сідниць, слава "накрила" Василе, яка навчилась на цьому заробляти.

Так, нещодавно дівчина розкрила ціну рекламного поста на своїй сторінці в Instagram. Зауважимо, що отримує вона чималенькі гроші. Адже коштує один пост від 750 до 7,5 тисячі доларів.

Андреа Василе

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Також вдалося і підрахувати те, скільки заробляє блогерка за рік: цифри шокують - 2,2 мільйона доларів. Попри те, що її акаунт вже близько двох років є закритим, на нього підписані більше трьох мільйонів користувачів, які можуть отримувати нові фото і відео з жінкою, заплативши сім доларів на місяць.

Андреа Василе

Щоправда, у дівчини не все так добре. Інколи їй доводиться отримувати негативні повідомлення від користувачів. Якось їй написали, що "вона згорить в пеклі, і в цей момент вона буде пахнути як пластик".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.