Скандал довкола фільму про співачку Юлію Началову не вщухає, оскільки знімати кінострічку вирішили одразу два канали. Серіал вийде з-під виробництва Першого каналу, а над повнометражним фільмом працює продюсер Андрій Загорський.

Перший канал зміг домовитися із батьками співачки і їм дозволили використовувати ім’я та пісні Юлії Началової. А от у випадку Загорського родичі зірки на уступки вирішили не йти.

В результаті, продюсер знайшов вихід і замінив імена всіх персонажів, включно із Юлією, що дозволило йому обійти порушення авторських прав та інтелектуальної власності.

Юлія Началова

У стрічці співачку зватимуть Юлія Качалова. Згідно сюжету дівчина приїхала в Москву з невеликого міста і своїми силами досягла значного успіху в шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Показати ще

Решту вигаданих імен героїв фільму будуть максимально співзвучні зі справжніми іменами, в самі персонажі – дуже подібні із реальними людьми, що брали участь у реальному житті співачки.

Родзинкою фільму стане двійник Пугачової – у стрічці її зватимуть Анною. Режисер обіцяє глядачам дуже ефектну кінокартину. Примадонну зіграє співачка Мірабелла Стрельцова, яка є не лише її візуальним, а й навіть вокальним двійником.

Мірабелла Стрельцова

"У фільмі "Буду поруч" головною героїнею буде Юлія Качалова. Ми втратили всяку надію знайти компроміс. Ми вирішили зробити хід конем, і нам вже точно ніхто не зможе нічого юридично пред'явити. Вона (Стрельцова - прим. ред.) виконує в моїй картині роль відомої російської співачки Анни Борисівни ... Одне обличчя , один голос. Все це наживо", - заявив режисер. Режисер фільму

Мірабелла Стрельцова

Варто зауважити, що деякий час ходять чутки про те, що замість Алли Борисівни виступають двійники, а її самої давно вже немає в живих. Про це говорив музичний критик Сергій Сосєдов та російський блогер Гоген Солнцев.

Нагадаємо, раніше Сергій Сосєдов заявив, що Аллу Пугачову підмінили

Як повідомляв портал "Знай.ua", Орбакайте показала архівні фото

Також "Знай.ua" писав, що показали, як в одному віці виглядали Орбакайте і Пугачова