Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з шоу "Танці з зірками", де стала запрошеною ведучою балкона. Так, артистка позувала в ефектному концертному вбранні імператриці, а поруч стояли двоє "коней", під костюмами яких ховалися танцюристи Максим Єжов і Степан Місюрка.

"Як ви думаєте, хто ховається під масками Буцефала і Фердинанда? 😻", - поцікавилася Полякова. Фолловери відразу відгадали правильну відповідь, а також засипали кумира компліментами: "Красуня😍😍😍", "Цікаво і прикольно🙂😀😃", "Сама класна🔥", "Оля, як завжди, оригінально підійшла до питання проведення Танців з зірками 😂😍", "Яка ви красива образ🔥🔥👍👍💜💜".

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.