Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з коханим чоловіком Владом Топаловим, показавши, як вони складають казки їхньому маленькому синові Міші. Так, артистка згадала свою пригоду з "Орел і Решка", де потрапила в клітку до тигра і гладила його, поки розслаблений хижак не видав неприємний сморід.

"#сказкиДляМайкла
Представляємо вам гостросюжетний серіал! Ви більше ніде не знайде аналогів. Зовсім скоро це вийде на Netflix. І ось зараз у вас є можливість подивитися наш психоделічний шедевр, бо ми вже втомилися переглядати його і плакати. Прошу любити і жалувати! Я - Богиня Комедії😆 ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Браво друзі!!!Я Вас обожнюю!!!❤️🖤❤️😂", "Чудово❤️", "Крута казка😂😂😂", "сиииильно 😂😂😂😂😂👍", "Друзі, це шедевр😍😍😍🙌", "Просто ідеальна казка😅💗😻😻😻 Відео супер😻😻😻".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.