Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, виконавши хіт Наталії Могилевської "Місяць" під гітару коханого чоловіка Влада Топалова. Так, артистка зізналася, що саме на "Фабриці зірок" Могилевська розглянула в ній талант, а в подяку за це Регіна співає цю пісню як колискову синові.

"Для мене пісня Наталії Могилевської «Місяць» має особливе значення. Коли я другий раз прийшла на кастинг «Фабрики Зірок», саме Наталія Могилевська розглянула в мені - маленькій, смішний і кучерявій дівчинці, майбутнього артиста. І я дуже вдячна їй за те, що вона повірила в мене і дала мені цей шанс. І тепер її пісню «Місяць» я співаю своєму маленькому синові як колискову, під яку він щовечора засинає", - трепетно підписала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті і не змогли стримати емоцій:

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.