Лідер всесвітньо відомої групи 30 Seconds to Mars, яка 17 липня виступила в Києві, Джаред Лето порадував українських фанатів фотографією з центру Києва.

Відповідний знімок артист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Джаред Лето позує на тлі колеса огляду в центрі української столиці. На плечі музикант накинув стильний кольоровий палантин, а образ доповнив незвичайними окулярами. На знімку він підписав "Де цей веганський борщ".

Артист залишився задоволений атмосферою, яка панувала на концерті в Києві. Він висловив подяку українцям за теплий прийом і драйв, який був присутній серед глядачів.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, фронтмен гурту 30 Seconds to Mars, голлівудський актор Джаред Лето під час відеочату на своїй сторінці в соцмережі Instagram зв'язався і кілька хвилин мило поспілкувався з українкою.

Раніше Знай.ua повідомляв, актор Джаред Лето відсвяткував 47-й день народження та фото з вечірки показав в мережі. Шанувальниці зазначили, що у 47-річного актора дуже красиве і рельєфне тіло, на якому видно ті самі кубики преса.

Також Знай.ua писав, Джаред Лето вирішив подарувати фанатам реальну інструкцію про те, як повірити в себе і подолати всі страхи і фобії.