Американський репер A$AP Rocky, який був раніше заявлений хедлайнером літнього фестивалю Atlas Weekend, був заарештований в Стокгольмі за бійку. Відео події музикант опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що під час прогулянки по Стокгольму, за A$AP Rocky та його охороною ув'язалися якісь незнайомі люди, які явно виявляли агресію. Вони були неадекватними і намагалися щось розповісти музиканта в той час, як охоронці ввічливо просили їх відійти в бік.

"Ця пара наркоманів – не мої фанати. Я не знаю цих людей і не хотів ніяких проблем. Вони переслідували нас чотири квартали і приставали до дівчат. Заспокойтеся вже", - так прокоментував ситуацію A$AP Rocky під відео.

Він намагався втихомирити чоловіків, але ті явно провокували музиканта і його охоронців. У якийсь момент вони вдарили одного з них навушниками і зав'язалася бійка. Після цього він зник з місця події і з'ясувалося, що він опинився в поліції.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

A$AP Rocky заарештований і на даний момент він перебуває під вартою, ведеться розслідування. На даний момент невідомо, чи встигне репер вийти з в'язниці і приїхати в Україну. Його виступ у Києві заплановано на 13 липня на території Виставкового центру.

Нагадаємо про головних музичні події літа у Львові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 5 червня в Києві на Арт-заводі "Платформа" група "Бумбокс" виступила на великій родинній вечірці.

Також портал "Знай.uа" писав, Atlas Weekend скасував виступ улюбленої групи українських підлітків.