У п'ятницю, 21 червня, після довгої боротьби зі страшною хворобою, пішла з життя Ейпріл Лав Джордан, переможниця Міжнародного фестивалю краси і моделей 2009, повідомляє Politeka. Як повідомили медики, 31-річна дівчина хворіла на рак печінки. Похорон Ейпріл Лав Джордан пройшов у вівторок, 25 червня.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ейпріл Лав Джордан

Відомо, що за освітою модель була стюардесою, отримавши диплом в області туризму в одному з американських університетів. За свою модельну кар'єру Ейпріл взяла участь у Miss World Philippines 2012, де вона стала третьою принцесою, Binibining Pilipinas 2009, Mutya ng Pilipinas, та Міжнародному фестивалі краси і моделей 2009, де вона стала Королевою.

Ейпріл Лав Джордан

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Міс Світу Філіппіни 2012 Куїні Рехман опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, присвячений пам'яті Ейпріл Лав Джордан. "Я втратила дар мови, Ейпріл. Я просто не можу змиритися з тим, що ти пішла. Ми більше не зможемо провести ці чудові моменти разом. Я знаю, що ти зараз в хорошому місці, і ми справді будемо сумувати за тобою. Ти боролася за життя до останнього подиху. Ми дійсно вдячні, що зустріли тебе і, звичайно, стали близькими друзями під час конкурсу міс Світу Філіппіни і роки після цього. Ми любимо тебе", — написала Куїні Рехман.

Нагадаємо, пішла з життя легендарна телеведуча Нен Вінтон

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Росії побудують храм на честь Началової.

Також портал "Знай.ua" писав, що померла знаменита учасниця шоу "Голос".