Старша дочка найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася занадто відвертим фото, на якому її ноги повністю оголені.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала кадр з фотосесії з відомим фешн-фотографом Сонею Плакидюк. І написала текст англійською мовою. Не дивлячись на те, що раніше дівчині часто дорікали за неідеальний зовнішній вигляд і зайву вагу, це фото демонструє тільки достоїнства.

"Пишу собі через 6 місяців ... "Отже, я нещодавно встановила для себе багато цілей, яких я хотіла досягти за день, тиждень, місяць ... але багато чого з цього неможливо. Ми звикли читати ці фрази «все можливо» на футболках і чашках. Однак, це не так просто. Звичайно, я не просто дозволяю зникнути всім своїм мріям і ідеям, але мені дійсно потрібно більше часу." Я сподіваюся, що через 6 місяців я сиджу і читаю цей пост і наголошую заключну роботу і відмінний результат, який я отримала. Давайте працювати!" - поділилася Злата.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

В коментарях відразу відзначилися її зіркова мама Ольга Фреймут і Соня Плакидюк, а так само - інші українці:

"Яка красуня", "Нічого собі, які гарні ноги. І чомусь завжди приховані", "Прекрасна", "Надихнула", "Чудова".

Нагадаємо, Фреймут розбурхала мережу "постільним" фото

Як повідомляв портал Знай.uа Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Також Знай.uа писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.