Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, ставши головною героїнею травневого номера журналу "Отдохни!". Так, артистка дала відверте інтерв'ю про політику, підтримку ідеальної фігури, зйомки в комедії "Свінгери" і навіть майбутні концерти.

"😜 ЗАІНТРИГОВАНІ?
Так, в моєму житті сталося багато нового, та про все по порядку я відверто розповіла в інтерв'ю. Про політику, підтримку ідеальної фігури, зйомки в @swingeri_film, майбутні стадіонні #шоукоролеваночи в цьому році та багато іншого! Поспішайте, вже на прилавках преси 😘", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Оля - міністр культури?)😉", "Обкладинка як телеграфний стовп в оголошеннях. Ольга Юріївна прекрасна. А ось з дизайном треба щось думати. Деніел Крейг на плечі не дуже...", "о ні!!!! тільки не політика.", "Оля, ви серйозно підете в політику?", "ми будемо голосувати за королеву ночі😍😍😂".

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.