Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який на всю просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала пікантні фото, які підкорили серця її шанувальників.

Як відомо, нещодавно Даша Астаф'єва публікувала гарячі обкладинки журналу Playboy зі своїми фото. Тепер же вона, мабуть, вирішила підтвердити свій статус зірки Playboy, і опублікувала не менш пікантні знімки. Для спекотної фотосесії артистка одягла бежеву спідню білизну, яка майже повністю зливається зі шкірою артистки, а також прикрилася чорною пір'яною накидкою, яка робить її схожою на лебедя. Волосся Даші розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Артистка стоїть боком до камери в спокусливій позі.

У підписі до фотографії Даша Астаф'єва написала: "Плавно показую шлях [самі знаєте куди] всім, хто спамить в коментарях... photo @nickyashika, retouch @alexandrpavlenko_, style @nazardidyk, mua @naidenko_v, For @piskunovart". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили чуттєвість артистки на цьому фото, а іншим сподобалася її незвичайна зачіска і оригінальна поза.

"Ідеальна жінка", "Богиня", "Ну хіба не шедевр, Даша?", "Дашенька, ви прекрасна, приголомшлива жінка!", "Дашка крута", "Даша – ви Муза", "Чудесна фоточка, підкреслює всі плюсики краси фігури", "Шикарна!", "Яке гарне тіло", "Красуня", "Ви неймовірно красива", "Ну до чого ж чудова жінка", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.