Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла відома російська актриса Яніна Студіліна.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у відомої актриси Яніни Студіліної, яка знімається не тільки в Росії, але і в США. Студіліна – молода російська актриса. Вона здобула популярність після ролі в молодіжному музичному серіалі "Ранетки", потім закріпила успіх, зігравши у стрічці "Місто спокус" і інших картинах, затвердили за актрисою амплуа холодної і цинічною красуні. Але справжню популярність актрисі принесла повнометражна військова драма "Сталінград" і пішли за цим фільмом ролі в яскравих і великих проектах.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала досить простий і стильний наряд, який доповнила м'якими домашніми капцями. На відео видно, що телезірка одягла вузьку світлу кофтинку на гудзиках і яскраві червоні шорти. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до відео Регіна анонсує новий випуск свого шоу.

"#ПятницаСРегиной. ПРО ПОЛОГИ, ПРО ПОЛОГИ, ПРО ПОЛОГИ. Хлопці! Сьогоднішній випуск "П'ятниці з Регіною" @prtshow буде особливо цікавий тим, хто мріє стати актрисою і зніматися в американському кіно! В гостях у мене зірка серіалу "Ранетки" Яніна Студіліна @yanina_studilina! У новому випуску ви дізнаєтеся про те, скільки мов і акцентів потрібно знати, щоб зніматися в американському кіно, як потрапити в кіно, про 17-годинні пологи і про те, як Яніні вдається підтримувати стосунки на відстані. Новий випуск @prtshow вже на каналі! А посилання як завжди в профілі. Дивіться і пишіть в коментарях, що вам сподобалося, а що ні!", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.