Дружина легендарного рок-музиканта Оззі Осборна Шерон шокувала шанувальників відвертою розповіддю про свою багаторічну боротьбу з депресією. На шоу The Talk Cast 66-річна знаменитість поділилася тим, що тричі намагалася покінчити життя самогубством.

"Мені б хотілося мати можливість контролювати свої негативні думки. Я жартувала з цього приводу, але не говорила про мою депресію. І це схоже на: "О, перший раз, коли я намагалася покінчити з собою, все було в порядку, другий теж все пройшло добре, і так, був ще третій раз", - зізналася Осборн.

Шерон вже не вперше ділиться з шанувальниками своїми психологічними проблемами. Так, в 2007 році вона видала мемуари, у яких писала про "договор про самогубство", який вони уклали з чоловіком. Оззі і Шерон вирішили, що якщо одному з них буде поставлений діагноз хвороба Альцгеймера або інші небезпечні захворювання, вони поїдуть у шведську організацію Dignitas, де зроблять евтаназію.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше повідомлялося, що дружина великого і жахливого Оззі Осборна розповіла нові подробиці про самопочуття музиканта.

Як пише Mirror, сімдесятирічний рокер впав з необережності у себе в особняку в Лос-Анджелесі. У результаті падіння дали про себе знати колишні травми.

Зокрема, як розповіла Шерон, в Оззі змістилися металеві штифти, які йому встановили після аварії на квадроциклі в 2003 році.

Рок-легенді довелося скасувати другу половину турне, яке повинно було відбутися у 2019 році.

Крім того, на початку року Принц Темряви захворів важкою формою грипу, яка призвела до бронхіту. У музиканта також виявили пневмонію.

Нагадаємо, помер найкращий друг Оззі Осборна і Deep Purple.

Раніше Знай.uа повідомляв, рок-зірка Оззі Осборн був доставлений в реанімацію приватної клініки Лос-Анджелеса.

Також Знай.uа писав, соліст легендарної групи Metallica Джеймс Хетфілд зіграв поліцейського у фільмі про серійного вбивцю Теда Банді.