Через рік після смерті всесвітньо відомого діджея Авічі компанія BBC запустила показ документальної стрічки "Авічі: Правдиві історії", яка оповідає про те, як на молодого хлопця раптово звалена популярність призвела до серйозних проблем зі здоров'ям і обернулася психологічними розладами.

Про це стало відомо завдяки матеріалам компанії BBC.

Avicii

Варто відразу зазначити, що документальна картина не дає однозначної відповіді на питання про причини самогубства Авічі (справжнє ім'я - Тім Берглінг), але детально розповідає і показує, чому його життя часом було нестерпне і як воно змінювалася з часом.

Avicii

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Фільм, знятий режисером Леваном Цікуришвілі, вийшов в обмежений прокат у жовтні 2017 року - за півроку до смерті Берглінга. Наприкінці квітня нинішнього року її показав телеканал BBC Three. В основу стрічки покладено матеріал, який Цикурішвілі збирав більше чотирьох років, три з яких він був з Авічі постійно поруч, а також отримав необмежений доступ до особистих та сімейних архівів музиканта.

Avicii

"В Instagram і соцмережах чуже життя може здатися чудовим і гламурним, але насправді ви навіть уявити собі не можете, що за всім цим стоїть", - говорив режисер, представляючи фільм публіці.

В одній зі сцен фільму відомий діджей розповів, що він усвідомив хто він є насправді.

Avicii

"Ви читали Карла Юнга? - захлинаючись від захвату, одного разу говорив діджей друзям. - Я читав учора цілий день, не відриваючись. Я зрозумів, що я інтроверт!"

Інтроверт, відчуває почуття провини за те, що він не екстраверт. Людина, яка не отримує енергію від спілкування з іншими, а страждає. Все це Берглінг відкриває в собі вперше. І дуже швидко, спробувавши повернутися до концертів, розуміє, що спілкування з публікою — абсолютно не те, що йому потрібно.

Він усвідомив, що може бути по-справжньому щасливий тільки наодинці з комп'ютером, занурившись у творчість, або з близькими друзями. Відеокамера фіксує хвилини, коли він, сидячи з друзями в особняку в Лос-Анджелесі, сам рішуче набирає текст заяви про припинення концертів назавжди.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змінила професію: ді-джей або даїшник.

Як повідомляв Знай.uа ведуча "Орла і решки" розповіла про свій перший раз з мажором на Range Rover.

Також Знай.uа писав, Кіт Флінт роздав гроші перед самогубством: кого озолотил соліст The Prodigy.