Після того, як Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу на президентських виборах України, він у перші ж години отримав величезну кількість привітань від зарубіжних політиків, а також зірок шоу-бізнесу.

Нещодавно до привітань з перемогою на виборах приєдналася і відома співачка Наталя Могилевська. Вона написала на своїй сторінці у Facebook: "Володя, вітаю тебе з перемогою! Це безпрецедентний випадок в історії, коли кандидат у Президенти лідирує з таким відривом і в кожному регіоні! Вірю в тебе і в світле майбутнє нашої країни. Сил тобі, витримки, терпіння! Ти і твоя команда завжди викликали захоплення своїми досягненнями, але зараз ви стали героями нашого часу. Настала Відлига".

Варто відзначити, що після публікації попередніх результатів голосування Петро Порошенко визнав свою поразку на виборах і привітав свого опонента Володимира Зеленського з перемогою. Приєдналися до привітань також і президент США Дональд Трамп, голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер і президент Євроради Дональд Туск. На наступний день після другого туру голосування Зеленського з перемогою привітала і канцлер Німеччини Ангела Меркель, а також пообіцяла Україні подальшу підтримку з боку уряду країни.

Володимир Зеленський

Глава держави підкреслила, що з часів Революції гідності двосторонні відносини між Україною та Німеччиною значно активізувалися як в політичному, так і в економічному, соціальному і культурному плані.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці зробили свій вибір у другому турі і його переможцем став шоумен Володимир Зеленський. Ми опублікували його повну біографію, щоб ви змогли оцінити його шанси стати успішним президентом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після того, як Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу на президентських виборах, набравши понад 73% голосів виборців, українці задалися питанням про те, якими будуть перші кроки новообраного гаранта. Ми опублікували 10 питань, які він має намір вирішити в першу чергу.

Також "Знай.uа" писав, що багато українців почали активно цікавитися особистим життям Володимира Зеленського, який здобув впевнену перемогу на президентських виборах. Не менш цікава громадянам нашої країни і його дружина Олена Зеленська.