Відома українська співачка Наталя Могилевська активно веде сторінку в соціальних мережах, куди постійно публікує свіжі фотографії зі своїх виступів, повсякденного життя і відпочинку. Нещодавно знаменитість запропонувала своїм фанатам вгадати, де вона знаходиться. На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала знімок, під яким написала:

"Слышу колокол. В поле весна.

Ты открыла веселые окна.

День смеялся и гас. Ты следила одна

Облаков розоватых волокна.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Смех прошел по лицу, но замолк и исчез.

Что же мимо прошло и смутило?

Ухожу в розовеющий лес

Ты забудешь меня, как простила.

Розовый нос, спутанные волосы - где я?".

При цьому на знімку, який співачка показала своїм підписчикам, вона зображена без макіяжу. Крім того, по фото дуже складно визначити, де в даний час знаходиться виконавиця.

Фанати не змогли пройти повз публікації і закидали виконавицю коментарями: "Класно виглядаеш", "Я ваш вічний фанат... а пісня Я танцювала досі не виходить з голови... помру від щастя, як поставите лайк цьому повідомленню", "Дуже по справжньому так тримати!!!, сумний погляд, Наталочко... не радісно якось дивитесь, але іноді потрібно і посумувати напевно... в цьому і суть вашої творчості, і смуток і радість, почуття і емоції... не переживеш, не зумієш передати...".

Наталя Могилевська

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що народна артистка України Наталя Могилевська в черговий раз нарвалася на критику через своє концертне вбрання, яке вона продемонструвала у публікації на своїй сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська співачка Наталя Могилевська під час своїх виступів робить акцент не тільки на вокалі, але і на цікавих танцювальних постановках. З недавнього часу в цьому їй допомагає новий партнер.

Також "Знай.uа" писав, що популярна українська виконавиця Наталя Могилевська раптово вирішила переїхати. Знаменитість залишає рідний Київ, і відправляється будувати своє життя в першу столицю України - місто Харків.