Український виконавець Олександр Пономарьов, який нещодавно розчулив фанаток новим ліричним хітом, поділився радісною та неочікуваною новиною.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у сім'ї Пономарьових сталось поповнення. Відомий співак вирішив завести собаку.

собака

"Був я у турі, дивився Фейсбук, побачив оголошення на одній із сторінок, про те що шукають господаря для цуценя , якого звуть Боб! Тепер я і є той господар, а моя велика жива родина на дачі стала більшою! Знайомтеся, це Боб. П.С. Я думаю що всі, все одно його будуть звати Бобік", - підписав фото з цуценям Олександр.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Шанувальники відразу ж підтримали свого кумира та оцінили цого вчинок. Вони привітали артиства з поповнення та зазначили, що цуценя дуже гарне.

"У вас велике і добре серце", "Вітаю з поповненням. Гарний", "Класс! Дякую Вам за врятоване життя", "Який класнючий", - писали підписники.

Варто нагадати, що співачка Оля Цибульська відверто висловилася про шоумена Сергія Притулу, зокрема - про те, як він поводився на Національному відборі на Євробачення - 2019. Відомо, що скандальний ведучий допускав досить відверті і грубі жарти.

Нагадаємо, 22-річна магістр права з Одеси Діна покинула проект "Холостяк" через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним.

Як повідомляв "Знай.ua", таємничий лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, який, до речі, не так давно потрапив у скандал з кліпом Deutchland, випадково бовкнув зайвого про українську співачку Світлану Лободу, яка, як подейкують, народила від нього дитину.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль зробила колюче зауваження в бік молдавського співака Дан Балана на шоу "Голос країни". У неділю, 7 квітня, на 1+1 транслювався перший прямий ефір проекту "Голос країни". На сцену вийшло багато талановитих молодих артистів, яких вдалося відшукати зірковим членам журі. Однак, безумовним фаворитом вечора стала учасниця команди Дан Балана Катерина Бегу.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков