Відомий український співак ALEKSEEV був помічений на італійському курорті з Уляною Синецькою з гурту "Віа Гра". Про це передає Clutch.

Зірка шоу "Голос країни" Микита Алексєєв більше не самотній: він закрутив роман з симпатичною білявкою, в якій фанати впізнали учасницю Віа Гри Уляну Синецьку. Одне з російських видань виклало у свій Instagram відео, на якому молода пара прогулюється по каналу на водному транспорті. Пара обіймається і активно щось обговорює.

ALEKSEEV

Як повідомляє видання, стосунки між Уляною і Микитою зав'язалися на проекті "Нова фабрика зірок". Однак, парі доводиться приховувати свої роман від громадськості, адже за контрактом учасницям "Віа Гри" не можна заводити стосунки.

Відео, за деякими даними, було зроблено наприкінці березня, коли молоді люди вирішили відправитися до Венеції і насолодитися товариством одне одного далеко від публіки.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Уляна Синецька

Раніше повідомлялося, що зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер розповіла про зав'язку своїх стосунків з американським співаком Джо Джонасом.

Як пише Daily Mail, у 2016 році пара закрутила роман і через рік стосунків зібралися зв'язати себе шлюбом.

Софі зізналася, що їх спілкування почалося у Instagram. Джо написав їй в "директ", зізнавшись у своїх почуттях.

Софі Тернер і Джо Джонас

Двадцатитрирічну зірку "Гри престолів" довго намагалися звести з Джонасом, поки нарешті 29-річний співак вирішив взяти ситуацію в свої руки і написав їй "в лічку".

"Він такий милий. Він найсмішніший хлопець у світі. Складно уявити, що цього року йому виповниться 30 років. Він один з найенергійніший і найпозитивніших людей, яких я коли-небудь бачила. І так як я — песиміст, то ми врівноважуємо один одного", — поділилася своїми почуттями Софі.

Софі Тернер і Джо Джонас

Нагадаємо, донька Полякової показала справжню любов.

Раніше Знай.uа повідомляв, Астафьєва зізналася у романі з Х'ю Хефнером.

Також Знай.uа писав, Філіп Кіркоров поділився найпотаємнішим і показав Аллі Пугачовій свою любов.