Напередодні 59-річна Лариса Гузєєва розповіла своїм шанувальникам, що проходить в Алушті курс омолоджуючих процедур, однак нарвалася на жорстку критику з боку скандального блогера Олени Міро.

Лариса Гузєєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, який підписала: "Поставили крапельницю, щоб я була молодою і красивою". Олена Монро тут же відреагувала і висміяла ведучу: "Виявляється, зірка однієї ролі вирішила омолодитися - вчасно схаменулася, **** стара! Нагадаю, все життя Гузєєва вважала себе зіркою. Бухала, хиталася, жила то з алкоголіками, то з наркоманами. Богема, загалом, Тулуз Лотрек - правда, з невеликою поправкою на совдепівські реалії. І ось Ларисі стукнуло 59. Нормальні люди в цьому віці водять внучок на художню гімнастику. Лариса ж вирішила омолодитися - скоро імпланти в **** вставить".

Блогер дивується, для чого потрібно омолоджуватися в 60 років, і закликала всіх жінок більше переживати про своє здоров'я: "Крапельниця молодості для 60-річної <...> - це ж навіть не смішно, а гидко. Чим та, головне, кого зможе вразити Лариса Гузєєва, навіть якщо вбере в себе всю кров незайманих дівчат з цих крапельниць? У кращому випадку, наживе собі геморой - від даремних зусиль, звичайно ж. У Булгакова, пам'ятаєте, професор Преображенський вшивав клімактеричкам яєчники молодих мавп? Це так гидко, якщо уявити, для чого це робилося, і як бабуся після омолодження зібралася застосовувати свої геніталії! Все-таки всьому - свій час. Є час трахатися, а є - заспокоїтися. Людина, яка не розуміє свій вік, виглядає жалюгідно - ну, як юродивий, заклопотаний мастурбацією".

Лариса Гузєєва

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Василь Вакуленко, відомий як репер Баста, публічно попросив ведучу програми "Давай одружимося!" Ларису Гузєєву про інтим-послуги в рамках шоу Comment Out.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Лариса Гузєєва неабияк розпереживалася про можливе звільнення після недавнього пророкування про це. Однак її хамовиту поведінку не бажають більше терпіти навіть в студії, незважаючи на рейтинги шоу, яке вона веде.

Також "Знай.uа" писав, що учасниця першого сезону шоу "Битва екстрасенсів" Дарина Миронова розкрила всю правду про те, як місця переможців купувалися за гроші і розповіла цікаві факти про закулісся проекту.