Вже за тиждень російська примадонна Алла Пугачова відзначатиме свій 70-річний ювілей, на часть якого співачка готує грандіозне шоу. У мережі з'явилися нові подробиці ювілейного концерту.
Десять років тому Алла Пугачова дала концерт, який назвала заключним і заявила, що закінчує свою сценічну кар'єру. Однак, примадонна передумала, щодо останнього слова на сцені і вирішила на честь свого 70-річчя потішити численних шанувальників, організувавши нове шоу.

Коли почали продавати квитки на ювілейний концерт Пугачової, їх розхопили, як пиріжки. А тепер перекупники продаютьїх за півмільйона рублів. І при тому успішно - навіть за таку ціну їх розкуповують майже моментально.
Ювілейний концерт запланований на 17 квітня. Однак в мережі вже з'явилися відео, зняті під час репетицій шоу.
Щасливчики, які побували за лаштунками, опублікували в кадри з репетиції, на яких Алла Борисівна співає на-живо, а на сцені з нею репетирують танцювальний номер близько двох десятків артистів.
Судячи із записів, на фанатів чекає справжній спектакль. на оприлднених кадрах видно декорації у вигляді барної стійки, а поруч кілька столів і стільців. По периметру сцени встановсені бутафорські ліхтарі і безліч софітів.
Сама ж Алла Пугачова хвацько пританцьовувала, співаючи один зі своїх хітів.
Відомий музичний критик Артур Гаспарян тракож побував на одній з репетицій співачки . Він опублікував фотографію в Instagram, на якій вони стоять разом з Аллою Пугачовою.
"Побувати на репетиції у Алли - як в космосі політати. Я навіть не про живий звук і неймовірний спів, а взагалі! Але спів потря. Навіть мене. Чому "навіть"? Та тому що, на відміну від дурилок картонних, я і так не сумнівався. Царський подарунок! "- поділився враженнями експерт.
Як видно з відеокадрів і фото, для ювілейного концерту Примадонна оновила зачіску: підфарбувалася та випрямила волосся і підстригла чубок.
Нагадаємо, Алла Пугачова настільки змінила свою зовнішність, що просто звалила фанатів наповал.
Як повідомляв портал Знай.ua, спливли пікантні подробиці особистого життя Алли Пугачової
Також Знай.ua писав, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін оголився на камеру та видав інтимні секрети.