Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який зніме серіал про першого серійного вбивцю Америки, опублікував у своєму Instagram фото, зроблене львівським фотографом Олександром Ладанівскім.

Про це повідомив сам Олександр на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, за словами фотографа, коли він помітив свій знімок на офіційній сторінці культового актора, то не повірив власним очам.

скріншот

На опублікованому актором знімку зображується, як тане льодовик в Ісландії - найбільший у Європі. Фотограф розповів, що знімок був зроблений спеціально для Discovery. У підписі йдеться, що він тане дуже швидко (до 100 метрів в рік), а це означає, що скоро він повністю зникне.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

скріншот

Варто нагадати, що голлівудський актор Леонардо Ді Капріо був змушений віддати федеральній владі США статуетку Оскара, який був вручений Марлону Брандо в 1954 році за роль у фільмі "В порту". Оскар актор отримав у подарунок від малазійського бізнесмена Джоу Лоу. Разом зі статуеткою актор отримав картину Пікассо "Натюрморт з головою бика". Зараз Лоу звинувачують у шахрайстві в особливо великих масштабах, він пустився навтьоки.

Нагадаємо, володар премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо звернувся в соціальних мережах до своїх підписників з проханням підписати петицію проти утримання косаток і білух в бухті під Находкою в Приморському краї, Росія.

Як повідомляв "Знай.ua", всесвітньо відома співачка Мадонна протягом всієї своєї кар'єри, дивувала і вражала шанувальників. Здається, фанати зірки вже побачили все що можна і не можна, але не тут то було. Нещодавно, на своїй сторінці в Instagram Мадонна опублікувала фотографію, на якій їй всього 19 років.

Також "Знай.ua" писав, що актор Леонардо Ді Капріо казково багатий і фантастично знаменитий. Значно менше щастить його екс-пасіям, яких оскароносний залишив за бортом. Так, нещодавно у ЗМІ просочилася інформація, що колишня обраниця Лео, Бар Рафаелі, разом зі своєю родиною заборгувала державі Ізраїль цілих шість мільйонів доларів податків.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський