Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася сонячним кадром, позуючи у світлих джинсах, золотій курточці з бахромою і дзеркальних сонцезахисних окулярах-авіаторах. Так, артистка розповіла, як проходить ремонт в її новій квартирі, яку нещодавно самостійно взяла в іпотеку.

"Ремонт, ремонт, ремонт. Гаразд, раз так цікаво, тоді почнемо. Я довго вибирала фірму, з ким співпрацювати.
Зараз ще ми на початку, але планування вже майже завершили. Тепер, вибираємо кухню, меблі. Робимо остаточний дизайн. Потрібні ваші Поради !
Відзначайте сторінки, які вам подобаються і пишіть мені, пишіть ❤️", - попросила допомоги Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Але швидко не завжди добре.. вам дуже пощастило 😊", "Як завжди шикарна!)😍👍", "Крутишка!!! 🔥❤ Рада за вас Аня!!", "Сліпуча красуня ❤️❤️❤️😍", "Красуня 😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.