Відомий український продюсер, кліпмейкер і режисер Нателла Крапівіна підтримала Володимира Зеленського на майбутніх виборах в президенти. Як відомо, у другому турі Зеленський буде боротися з чинним президентом Петром Порошенком.

Продюсер Светлані Лободи опублікувала пост на Facebook, прикерпив відео, на якому Зеленський викликає Порошенко на дебати.

"Нарешті в України з'явився шанс на президента з людським обличчям і відмінним почуттям гумору!", - написала Крапівіна.

Раніше повідомлялося, що міжнародне рейтингове агентство Moody's висловило прогноз щодо перших кроків і подальшого вектору політики Володимира Зеленського, якщо він стане президентом України.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Рейтингове агентство очікує, що за можливого президентства Зеленського реформи, антикорупційні, які проводяться зараз в країні, будуть значною мірою продовжені.

Разом з тим Moody's допускає, що ці стимули значно ослабнуть, якщо економічні і фінансові умови нормалізуються після президентських і парламентських виборів, оскільки незадоволений попит, імовірно, буде стимулювати економічну активність у приватному секторі, і політичні ризики можуть знизитися, що знову відкриє доступ до ринків.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, відомий політолог Юрій Романенко розвінчав міф, який всіма силами намагалася створити навколо себе команда чинного глави держави Петра Порошенка всі ці 5 років - про глибокий професіоналізм і "незамінності" головних власників портфелів при "легітимному".

Раніше Знай.uа повідомляв, скандал навколо дебатів чинного глави держави Петра Порошенка і його опонента у другому турі Володимира Зеленського набирає небачених обертів.

Також Знай.uа писав, Володимир Зеленський відповів на питання, що стосуються другого туру виборів і його бачення подальшого розвитку України.