Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим банним днем, виставивши кадр з улюбленої сауни. Так, артистка позувала абсолютно голою, прикрившись лише ялицевими віниками. Варто зазначити, що нещодавно Анастасія взяла участь у шоу Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!", де не менш скандальна телеведуча обшукала її будинок і спробувала висміяти.

"Що може бути краще домашньої російської балетної лазні на дровах?! Де можна очиститися від будь-якого негативу. А ще лускунчик поруч!😊 І кохана людина.❤️ Решта-пил.👍🏼 Всім бажаю щастя!", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли відреагувати на побачене, адже коментарі хитра балерина вирішила приховати. Втім, Анастасія частенько виставляє подібні оголені фото і відео, до яких шанувальники, здається, вже звикли.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще