Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кардинальними змінами у зовнішності, примірявши на себе "чоловічий" образ. Так, артистка в честь 1 квітня позувала з темним коротким волоссям замість звичного довгого, надівши строгу білу сорочку і прикрасивши верхню губу накладними вусами.

"Зміни на краще. В житті. Особливо в особистому .А якщо змін немає, потрібно стати зміною. Мені личить ?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Який цікавий імідж👍 Аня, Ви тут як Вікторія Бекхем, в її кращі роки🏆 Один в один.", "Навіть у перуці прекрасна 😍😍😍😍😍", "Нєє...дуже красивий мужик😂", "А між іншим вам дуже личить ,бездоганний вигляд👌в політику можна👏👏👏", "Кончіта Вюрст тихо плаче в сторонці!)))😁".

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.