Ведуча "Орла і решки" Жанна Бадоєва відверто розповіла про втрату громадянства України.

Про це вона розповіла для YouTubе-каналу "А поговорити?".

Бадоєва відзначила, що втрата громадянства відбулась через набуття підданства Італії, адже вона раніше вийшла заміж за уродженця Львова і бізнесмена з Італії Василя Мельчініна.

Крім того вона розповіла, що вже доволі давно не проживає у Києві, та розважає люде по всьому світу, адже працює у розважальній сфері.

"Я поїхала з Києва ... Вже шостий рік. Я там нічого не веду, вони мене, напевно, забули. Я працюю в розважальному слоті, тому, в принципі, я розважаю людей усього світу", - сказала Жанна. Вона додала, що українське громадянство поміняла на італійське.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Варто нагадати, що у мережі з'явилася інформація про серйозну наркотичну залежність зірки шоу "Орел і решка" Насті Івлєєвої, нібито вона зірвала зйомки через пристрасть до кокаїну.

Так, Івлєєва зірвала прем'єру комедійного серіалу "Туристична поліція", яку довелося перенести з минулої осені на лютий. Творці потерпали від витівок Насті, яка постійно спізнювалася на зйомки, зникала і не брала слухавку. Продюсери навіть були готові закрити проект, але дещо дозняти.

Нагадаємо, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк у головний жіночий день 8 Березня вирішили порадувати шанувальників епатажним фото.

Як повідомляв "Знай.ua", популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким кліпом на пісню "Лед тронулся", режисером якого став Алан Бадоєв.

Також "Знай.ua" писав, що культове шоу "Орел і решка" успішно радувало телеглядачів з далекого 2011 року. З тих пір програма змінила значну кількість ведучих і неймовірну кількість міст, проте й досі достеменно невідомо, як склалась доля ведучих проекту.

Підсумки президентства Порошенко: бездарно втрачений час - Гордон