Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новенький яскравий кліп, який можна буде побачити вже 29 березня. Так, виконавець De La Ghetto зробив ремікс на хіт артистки "Peligrоso", знявши спільну відеороботу.

"Увага, буде дуже жарко 🔥
Ми з @delaghettoreal підготували нереальний сюрприз! Вже завтра, 29 березня, заходь на мій YouTube канал NKofficial 💋", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Прикольно)😜👌", "Це буде бомба 🔥😍", "Дуже чекаю 🔥😍", "Розумниця 👏🏻👏🏻👏🏻❤️", "Вауууу😍 класснооооо😍😍", "Красуня😍".

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.