Хлої Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій з сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. Хоча, не тільки себе. На сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала знімок з маленькою донькою, який підкорив серця фоловерів.

Так, модель опублікувала симпатичну фотографію в стильному вбранні, тримаючи на руках маленьку дочку. Для такої чарівної фотосесії Хлої Кардашян одягла коротеньку сукню-піджак оверсайз чорного кольору, а на її ногах коричневі ботфорти на шпильці. На поясі у моделі велика квадратна сумка, яка візуально знаходиться під рукою. Іншою рукою дівчина тримає дочку, вбрану в миле біле платтячко. Дівчинка мило сміється, а Хлої з легкою посмішкою дивиться на свою дитину.

У підписі до фотографії Хлої Кардашян написала: "You and I ❥". Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами та побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Хлої треба бути скромніше і не носити такі короткі сукні. Але найбільше захоплених коментарів, звісно ж, перепало милій крихітці.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.