Відома російська зірка фільмів для дорослих Олена Беркова потрапила на лікарняне ліжко. Відомо, що зірка знепритомніла у себе вдома. Однак зараз дівчина вже прийшла до тями.

Про це стало відомо завдяки повідомленню її піар-директора.

Олена Беркова

"Вона дуже слабка. Нам сказали, єдине, що не хвилювати її, і рекомендували не дозволяти їй вставати з ліжка", – розповів офіційний представник Олени Беркової.

За його словами, медики виключили епілепсію.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Швидше за все, це через порушення обміну речовин у головному мозку", – наводить слова піарника артистки Telegram-канал Life Shot. Кажуть, останні кілька місяців Олена Беркова посилено худла для зйомок у новому шоу і працювала по 15 годин на добу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська зірка фільмів для дорослих Вікторія Сверчкова раптово втратила свідомість на зйомках чергової стрічки в штаті Індіана, США. Про це повідомляють росЗМІ. Порноакторка народжена в Пермі.

Як розповів журналістам продюсер порноакторки, дівчина дотримувалася жорсткої дієти перед зйомками. Однак у найвідповідальніший момент ослаблений організм не витримав високих навантажень. Продюсер додав, що зараз Сверчкова перебуває під наглядом лікарів.

Варто нагадати, що в США порнозірку та її партнера звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки. Про це повідомляє The Daily Beast. У місті Ранчо Кукамонга, штат Каліфорнія, правоохоронні органи отримали скаргу від дівчинки, яка стверджувала, що протягом кількох місяців її піддавали насиллю місцева пара.

Нагадаємо, спокуслива зірка Playboy ледь не впустила груди у вбиральні під час селфі.

Як повідомляв Знай.uа Леді Гага показала груди на SAG Awards-2019: забула про білизну.

Знай.uа писав, зірка Playboy спокусила пляж відвертим купальником: фото, від якого захоплює дух.

Дивіться відео по темі: