Сьогодні, 16 березня, в московській клініці померла відома російська співачка Юлія Началова. Колеги по сцені висловлювали в мережі свої співчуття родині загиблої 38-річної артистки.

Філіп Кіркоров поділився прощальним записом, не приховуючи важких емоцій.

"Боляче... Несправедливо... Рано... Ну чому бог забирає саме таких і так рано, невже там не вистачає ангелів... Прощай, ангел на ім'я Юля", - написав він.

Алла Пугачова також сумує за Началовою.

Популярні новини зараз

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Поки пам'ятають тебе люблять, ти безсмертна. Прощай, світла і безмежно талановита дівчинка", - написала вона.

Співачка Христина Орбакайте так відреагувала на повідомлення про смерть Началової. Вона назвала артистку "неймовірною, талановитою і красивою".

"Це - шок! Невимовно! Невимовно! Слів немає! Емоції зашкалюють!" - сказала артистка.

Телеведуча і продюсер Тіна Канделакі у своєму телеграм-каналі написала, що посмішка життєрадісної дівчини "топила серця" представників чоловічої статі, а також згадала поїздку Началової в Тбілісі. За словами Канделакі, в Грузії в співачку "миттєво" закохався товариш телеведучої Темо.

"Він не давав їй вільної секунди, щоб глянути на когось, крім себе... Троянди, троянди і ще раз троянди. Для цієї дівчинки нічого не було шкода. Два її величезних блакитних ока дивилися на тебе тарілками самого липневого літа, коли піт починав струмувати автоматично і очі жмурились весь час", - написала Канделакі.

Ксенія Собчак у своєму телеграм-каналі Собчак опублікувала відео з підписом "Це перший кліп Юлії Началової "Вчитель". Пам'ятаєте?".

Продюсер Яна Рудковська також висловила співчуття у зв'язку зі смертю співачки Началової.

"Юлечка... Ну як же так... Добра, красива,талановита, складно повірити... Слів немає... в голові не вкладається... Співчуття рідним і близьким...",- написала в мережі вона.

Актриса Евеліна Бледанс також висловила співчуття у зв'язку зі смертю Началової.

"Юленька, мила моя дівчинка! Дякую за світло, яким ти висвітлювала все навколо себе! Прощай, промениста красуня! Царство небесне", - написала вона в Instagram.

Співак Дмитро Білан також відреагував на смерть 38-річної співачки.

"Всі ми сподівалися ,що ти впораєшся , Юля...неймовірно сумно..Така ти неземна", - написав Білан.

Зірка реаліті-шоу та співачка Ольга Бузова повідомила, що звістка про смерть співачки застала її зненацька — коли вона вийшла зі сцени.

"Жахлива трагедія! Боляче від того, що так рано можуть йти люди! Вона була такою гарною, такою талановитою! Російська Мерайя Кері ...Скорбота... Мої щирі співчуття родині і мільйонам шанувальників цього ангела", - зазначила вона.

Як повідомляв "Знай.uа", трагічно загинув зірка культового серіалу: на його творчості виросло ціле покоління

Також "Знай.uа" писав, що народну артистку України терміново госпіталізували.