Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу кілька фотографій, на яких постала в неоднозначному образі в спеціальному туристичному автомобілі, який мчить по піску. На знімках Лобода позує в дивній позі, як би намагаючись взути босоніжки, при цьому на ній такі коротенькі шортики, що фанати можуть розглянути довгі ноги зірки з усіх ракурсів. Також Світлана наділа леопардове боді, поверх якого накинула чорну шкіряну косуху. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографій Світлана Лобода написала, що поспішає в Лос-Анджелес. Як відомо, зірка покинула Росію і поїхала на гастролі в США, мабуть, наступні концерти пройдуть десь в Голлівуді. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Світлану Лободу фанати засипають компліментами в коментарях до фото. А деякі підписники все ж вважають, що їй треба бути скромнішою.

"О Боги, ти неземна жінка", "Ніжки вогонь", "Красуня", "Яка Ви красива і крута", "Не повернеться назад вже той, хто хоч раз з тобою покатається", "Ти все можеш", "Шикарна", "Шикарна жінка! Суперзірка", "Швидше, там вже зачекалися", "Круто, доброго дня Світику", "Подейкують, що Ви досі надягаєте ці босоніжки", "Туфлі від Гуччі", "Прихована реклама Гуччі", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.