Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговими кардами після банних процедур. Так, гола артистка обвалялася в останньому снігу, прикривши сором улюбленим березовим віником, який їй подарував на день народження художник Нікас Сафронов.

"Останній, мабуть, сніжок... Як же його буде не вистачати незабаром... Після баньки...💨 У нас він ще пухнастий і чистий.👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже фолловери не раз критикували таку дивну поведінку. Варто відзначити, що Анастасія нажила погану славу завдяки моторошним шпагатам де тільки можна, вічним скандалам, усіляким нез'ясовним витівкам, інтригами романів і пристрастю до алкоголю.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще