Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам чергову порцію фотографій свого валяння у снігу. Схоже, Волочкова не радіє весні, адже снігу може більше і не бути до наступної зими і їй не буде куди занурюватися після бані. На знімках, які балерина опублікувала на своїй сторінці. Вона постала на огляд публіки повністю голою, а інтимні місця на тілі прикрила лише банним віником.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова запевняє, що сніг в дворі її будинку чистий і пухнастий. "Останній, мабуть, сніжок... Як же його буде не вистачати незабаром... Після баньки... У нас він ще пухнастий і чистий", - написала балерина, як ніби виправдалася. Хоча, такими фото вона навряд чи когось здивує, адже вже не вперше вона таке показує.

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних фотографій в снігу і під ним. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, як ніби не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня, ще й похвалилася цим, ще й спонсорів подякувала. Одним словом, зробила все у своєму стилі.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.