Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і гастролює в Росії, здивувала шанувальників несподіваним вчинком. Як відомо, виконавиця стала постійним наставником в російському шоу "Голос.діти". В одному з ефірів зірка заговорила українською мовою. Шанувальники припустили, що Лобода скучила за батьківщиною.

Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Світлана Лобода на "Новій хвилі"

На кадрах видно, як суддя Лобода обговорює виступ одного із учасників із співачкою Пелагеєю. Під час розмови вона вимовляє фразу "Але це ж було дуже гарно".

Цікаво, що душевний порив артиски підтримали лише фанати з України. Російських шанувальників цей вчинок Лободи розлютив, про що вони не соромилися написати в коментарях.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка відправилася на відпочинок в Дубаї разом з донькою Євангеліною. Так, артистка з малятком позували в стильних спортивних костюмах, повторюючи образи один одного.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді. Нещодавно дівчинці виповнилося три місяці і артистка побажала всім жінкам світу, бути щасливими у материнстві.

Лобода

"Як стрімко летить час...Ще 3 місяці тому, моя Тільда жила в мені і я навіть не уявляла якою вона буде...Сьогодні я знаю на смак її пальчики і вдихаю духмяний запах кожної складочки...Хочу щоб всі жінки світу були щасливі у своєму материнстві", - трепетно підписала кадр Лобода.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.