Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Шанувальники звикли її бачити в розкішним вбраннях, адже вона часто публікує фото та відое невеликих уривків з власного шоу-туру "Diva". Однак цього разу Лорак показала, як виглядає не на сцені, а в домашнім атмосфері.

На фото вона зображена на кухні під час приготуванні їжі. В руках у неї тарілка з ягодами і кремом. Однак на фото Лорак не зовсім схожа на типову домогосподарку. Вона позує із зачіскою, аксесуарами, в стильних міні-шортах і сексуальному кроп-топі.

"Все, що тобі потрібно, завжди є у тебе. Стан щастя не зовні, воно завжди всередині. Ти - Режисер свого життя!", - прокоментувала нову публікацію зірка.

Шанувальники в коментарях відзначили, що Ані Лорак виглядає чудово. Деякі також припустили, що фото з фотосесії для реклами йогуртів. Адже нещодавно Лорак опублікувала відео, де вона рекламує цей продукт.

Ані Лорак

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, що відома українська співачка Ані Лорак похвалилася перед фанатами новим стильним образом. Відомо, що нову фотографію опублікували в Instagram.

Відомо, що в кадрі Ані Лорак постала в досить відвертій позі. Волосся виконавиці дуже акуратно складене в модну зачіску. Проте звертає на себе увагу дуже цікава деталь у її образі. Під одягом співачки дещо відсутнє, очевидно, що на ній немає бюстгальтера.

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує в суддівському кріслі російського шоу "Голос".

Також портал "Знай.uа" писав, вагітна Лорак шокувала фігурою в сукні: комічно виглядає.