Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільною піснею з ST під назвою "Спички". Так, артистка раніше вважала, що трек присвячений їй, однак, як виявилося, репер написав деякі рядки дружині.

"Кілька днів тому, я запитала у @st_stoizsta ,про кого ця пісня. Про дружину або ту дівчину, яка з'явилася у нього ( У його вигаданого героя ), без якої його герой не хоче повертатися в "двушку".
Я правда вважала, що він не хоче повертатися в двокімнатну квартиру, де його чекає дружина, без тієї, хто йому став дорогою, а ST мені сказав, що це слова для дружини. Втрачене царство - це про їх шлюб ( ми, до речі, зробили пристойну версію, як ви і просили, вона доступна за посиланням у мене в сторіз ).
🤔 хм, а я одна вважала, що ці слова для іншої дівчини? Про кого пісня? #СІРНИКИ", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Я теж думала що про дружину", "Я відразу зрозуміла, що для дружини 🌹і про втрачене царство і про все 😊", "Це всього лише говорить про те, яке різне мислення у чоловіків і жінок🤔🤔", "Цей трек просто бомба 👍🔥🔥🔥💣💥", "Нехай він сам і скаже дружині. Навіщо ви?".

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.