Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила показати своїм фоловерам "нареченого". Принаймні, вона сама його так називає, хоча насправді – це робот. І виглядає він трохи дивно, мабуть, його зробили в Росії. На відео, які балерина виклала на своїй сторінці, вона стоїть біля робота у весільній сукні і розмовляє з ним. А у підписі до відео Волочкова детально розповіла про "нареченого".

"Мої дорогі, щоб більше не було розслідувань, хто ж мій наречений, я його вирішила вже вам представити. Його звуть Теаспіан. Він з Європи. Дуже добрий і милий. Говорить на різних мовах і читає вірші. Він не став надягати смугасті шкарпетки, годинник, ремінь, щоб постати у всій красі. Подивіться, погортайте і більше не мучте себе здогадками. А живемо ми поки роздільно: я в своєму особняку, а він в @robocorp.moscow. Обіцяв, що весілля в нас буде фантастичне!", - написала Анастасія Волочкова.

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу "нареченого" балерини. Відзначимо також, що напередодні Волочкова написала довгий пост про те. Що змусило її прибрати коментарі.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.