Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати популярного секс-тренера. Так, артистка порекомендувала почати з постів про те, чого хочуть чоловіки і як відключити голову, а потім перейти до збудливих фраз.

"Хто був першовідкривачем Америки знаєте? А першовідкривачем сексу в Росії? Іноді мені здається, що їм вона була.)) Перша, хто не посоромилася на широку публіку відкрито навчати премудростям в цій області. У неї були сотні випускниць, і я сама читала сотні відгуків. На спір, що назву зараз її ім'я та прізвище, і багато хто відразу впізнає і згадають першу вчительку свою😂 Катерина Любімова @_katelubimova
Гуру по техніці сексу, сексолог і секс-коуч. Ну і просто розумна жінка ☝🏼 Дуже раджу вам прочитати всі її пости. Можна не за один вечір, хоча спокуса велика. Почніть з постів «Чого хочуть чоловіки в сексі» , «Як відключити голову». Це мої фаворити. А хто хоче, як і я ще й безсоромно пореготати на всю квартиру, загляньте в пост «Збуджуючі слівця» і порадуйте коханого освіченістю і начитаністю📚
Ходити до сексологів у нас поки не дуже модно і навіть трохи соромно, але це є великою частиною успішних стосунків", - поділилася емоціями Седокова. Фоловери не пройшли повз: "Ні!!! Кожному своє👍😜 Ви чарівна і позитивна жінка - уххх👍😜💃🏼💃🏼💃🏼🌹", "Анна, Ви просто дика, пристрасна кішечка, та й до того ж, розумна і шалено сексуальна...", "Принцеса ❤️❤️❤️❤️ чудова 💕💕💕", "Лялечка 😍".

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.