Відома американська співачка заявила про те, що дві прийомні доньки-близнючки дають їй сили жити, а також виклала відео в Instagram, на якому Естер і Стелла виконують фристайл.

Мадонна дуже любить ділитися світлинами та відео своїх дітей на сторінках в Instagram. До речі, нестаріюча співачка є активним користувачем соціальної мережі й старається ділитися новими світлинами чи не кожного дня. Фанати співачки завжди роблять їй багато компліментів.

Нагадаємо, що Мадонна 4 прийомних дітей: 6-річні близнючки Стелла і Естер, 13-річний Девід Банда і 13-річна Мерсі Джеймс, а також 2 рідних дітей співачки – 22-річна Лурдес і 18-річний Рокко.

Нагадаємо, Мадонна вразила шанувальників зміною іміджу, вона виглядає значно молодшою. Разом з новим кольором волосся шанувальники помітили в її зовнішності і інші зміни: у співачки сильно змінився овал обличчя. Експерти переконують, що 60-річна поп-діва нещодавно зробила пластичну операцію обличчя. Що саме Мадонна зробила із собою, розповіли провідні голлівудські хірурги.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Мадонна вразила фанатів оголеними знімками. Нещодавно в мережі з'явилися пікантні фотографії співачки, які були зроблені ще в її молодості. Мабуть, кожному доводилося спостерігати різні образи Мадонни, які часто вражають своїм креативом і специфічністю. Однак, старша дочка поп-зірки Мадонни, 21-річна Лурдес Леон змогла переплюнути свою матір. Дебют дівчини на подіумі під час New York Fashion Week викликав справжній фурор. Під час показу юна Лола взяла участь у показі весняної колекції Gypsy Sport.

Також Знай.ua писав про те, що новий челлендж змусив зірок показати свої фото десятирічної давнини. Знаменитості показали, як змінилися з 2009 року. Черговий флешмоб захопив Instagram - 10YEARCHALLENGE. Під цих хештегом знаменитості і звичайні користувачі діляться своїми фотографіями з 2009 року. Дивись добірку знаменитостей, які не посоромилися показати, як виглядали десятиліття тому.