Розлучення української співачки Ані Лорак з чоловіком Муратом Налчаджиоглу - вже довгий час одна з ТОП тем у тусовці. Адже довгий час, напевно, вже весь Київ знав, що чоловік зраджує їй, і тільки сама зірка цього не помічала. Знай.ua раніше вже писав одкровення однієї з подружок Мурата, яка нам розповіла, що він переспав з усіма її подружками.

Розлучення

І ось їх нарешті розвели. Як пізніше виявилося, розлад у родині у них стався ще два роки тому. За словами Лорак, саме цей період вони з чоловіком жили роздільно (ймовірно тому що співачка весь час проводила в Росії з гастролями) і шлюб став носити формальний характер.

"Шлюб між сторонами носить формальний характер, збереження їх сім'ї неможливо, а тому є всі підстави для розірвання шлюбу, оскільки подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу буде суперечити їх інтересам та інтересам їхньої дитини", - йдеться в рішенні суду.

Рішення суду виклали в публічному доступі

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Тепер одна з найкрасивіших українських зірок стала вільною, і можна з упевненістю припустити, що з'явиться не маленька черга претендентів на її серце.

«Якби Ані Лорак не була зіркою, то вона б знайшла собі пару дуже швидко. Але тут специфіка життя публічної людини, розуміння, як і чим вона живе, - розповіла нам телеведуча Світлана Вольнова. - Тому так часто другими половинками стають люди з того ж шоу - бізнесу: продюсери, або ж хтось із творчої братії: композитори, танцюристи і так далі. Тобто той, хто поруч».

Знай.ua вирішив припустити, хто ж може зайняти серце Ані Лорак після Мурата.

Сергій Лазарєв

Самим основним кандидатом на майбутнього чоловіка співачки виступає російський співак Сергій Лазарєв. Вони вже дуже давно дружать і нерідко проводять час разом. Зовсім недавно вони провели спільно Різдво в Майямі. Там вони навіть не приховували, що у них теплі відносини.

Це не просто дружні обійми

«Мій чоловік! Рідна душа! Обожнюю! Завжди поруч! », - підписав це фото Лазарєв.

В Україні їх вже всі давно «одружили» і вважають, що їх відносини - це усталений факт.

«Я впевнена, що вони разом. Варто тільки подивитися, як вони світяться разом, - розповіла нам одна з колишніх подружок Лорак. - Ось побачите, скоро про це дізнаються всі».

Філіп Кіркоров

Також ходили чутки, що колишній чоловік Алли Пугачової, неназваний король російської естради Філіп Кіркоров, не тільки є хрещеним дочки Ані Лорак, але і є її коханцем. Не секрет, що українка дуже любить свою дочку Софію і всіляко її балує. У Кіркорова двоє дітей, тому шанувальники зірок вирішили, що Лорак може стати відмінною мамою для дітей Бедросовича.

Кіркорову потрібна мати для його дітей

До речі, сама Ані Лорак свого часу визнавала, що Кіркоров у неї закоханий.

Микола Басков

Також роман приписували українській співачці з російським тенором Миколою Басковим, з яким вони знайомі вже багато років. І якщо у них були якісь почуття, які стримувалися браком Лорак, то тепер їм нічого не заважає про них відкрито заявити.

Мабуть, Басков дочекався розлучення Лорак, щоб почати діяти

До речі, саме Басков перший заявив пресі про те, що Лорак скоро розлучиться з чоловіком. Це говорить про те, що вона посвячує його в такі інтимні секрети. Що знову-таки говорить на користь того, що між ними може бути щось серйозне.

Єдине, що бентежить у всіх цих можливих кандидатів, це те, що про них вже давно йде поголос, що вони нетрадиційної сексуальної орієнтації. Хоча в сучасному шоу-бізнесі все можливе, що навіть і такі союзи вже нікого не дивують.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Лорак роздяглася прямо на вулиці.

Також ми повідомляли, що розлучена Лорак засипала мережу пікантними фото.

І найголовніше - Величезна груди Лорак розділила фанатів на два табори.