Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме величезний вагітний живіт. На перший погляд це "пузо" практично не відрізнити від справжнього, але, як вже здогадалися шанувальники артистки, живіт бутафорський. Справа в тому, що Гросу знімається в черговому серіалі, і мабуть, роль вимагає "завагітніти".

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки в гримерці. На ній довге темно-червоне плаття, яке обтягує величезний живіт, і коричневий кардиган-безрукавка. Аліна тримається руками за "пузо" і як би з переляком дивиться в камеру. Її волосся розпущене, але кілька пасом чубчика заколоті зверху, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу жартівливо написала: "Це тимчасово, просто їла багато мучного. #замокнапеске". Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі користувачі сприйняли всерйоз вагітність артистки і почали її вітати, інші ж просто пишуть їй компліменти.

"Красуня", "Коли вийде фільм?", "Аліна, тобі дуже личить вагітність. Будь щаслива", "Нічого собі, мучне", "Нічого так, тобі личить", "Аліна, ти шикарна", "Аліночка, тобі дуже личить і образ, і вагітність", "Я вже злякалася", "А від кого, можна дізнатися?", "Вам личить, дуже красива", "Капець, а я вже повірила!", "Залетіла?", "Це те, що я думаю, чи знову подушка?", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.