В Англії раптово помер відомий комік, письменник і актор Джеремі Харді. Артист пішов у кращі світи у віці 57 років.

Про смерть Харді повідомляє "Бі-бі-сі" в п'ятницю, 1 лютого, з посиланням на публіциста актора Аманду Емері.

"Він був вірним до кінця своїм принципам, якими керувався, намагаючись зробити світ гуманнішим і смішнішим. Багатьом людям, яких він надихав і які сміялися разом з ним, буде дуже бракувати Джеремі", - написала публіуистка.

Зазначається, що Джеремі Харді помер в присутності своєї дружини і дочки. Причиною раптової смерті стало онкологічне захворювання.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Радіостанція BBC Radio 4 висловила співчуття у зв'язку зі тим, що трапилося і назвала коміка одним із найсмішніших людей. Він брав участь в таких передачах радіостанції, як "Вікторина новин" (The News Quiz) і "Вибачте, я не знаю" (I'm Sorry I Have not A Clue).

Лідер британських лейбористів Джеремі Корбін також висловив співчуття у Twitter рідним та друзям артиста. Політик заявив, що Джеремі Харді був його дорогим другом, який змушував усіх усміхатися і думати.

Джеремі Харді народився 17 липня 1961 року в місті Фарнборо, графство Хемпшир. Він з'являвся в багатьох гумористичних шоу, випустив кілька книг, включаючи твори "Коли ти в останній раз бачив свого батька" і "Моя сім'я та інші незнайомці", а також писав регулярну колонку для газети The Guardian.

Харді побудував на телебаченні довгу і різнобічну кар'єру. Багатьом він відомий за роллю капрала Перкінса в серіалі "Чорна гадюка", а також за роботами в шоу "Сердиті старики" та "Якби я правив світом". Як актора його добре знають за такими картинами, як "Перехідний вік" і "Готель".

Крім того, Харді зняв документальні фільми про громадянську війну в Англії і палестино-ізраїльський конфлікт.

У 1988 році гуморист отримав престижну премію Perrier. У 1991-му - переміг у номінації "Кращий живий виступ" на ITV Comedy Awards.

Нагадаємо, помер видатний актор України - на 88 році пішов з життя почесний громадянин міста Берегово Отто Людвиґович Шобер.

Отто був відомим режисером-постановником, журналістом, культурним та громадським діячем, він удостоєний звання заслуженого працівника культури України, став лауреатом премій "Ержебет" і "Сильванія" (Угорщина).

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 січня 2019 року при загадкових обставинах помер відомий український журналіст Микола Бабич

Також Знай.ua писав, помер зірка легендарного "Термінатора" Дік Міллер.