Американський актор Ештон Катчер опублікував у Twitter свій номер телефону і закликав всіх фанатів писати йому повідомлення. Передає Clutch.

Днями голлівудський красунчик Ештон Катчер здивував фанатів несподіваною публікацією: він розсекретив свій особистий номер телефону. За словами актора, він вчинив так тому, що йому не вистачає живого людського спілкування.

"Мені не вистачає реального зв'язку з реальними людьми! Моя фан-спільнота, відтепер ви можете просто написати мені. Звичайно, я не зможу відповісти всім, але, принаймні, ми будемо з вами на зв'язку. Отже, я ділюся з вами актуальним і найкращим у світі номером телефону: +1 (319) 519-0576. Так, він дійсно мій", — написав Ештон.

Фанати і журналісти тут же кинулись спілкуватися з актором. Перший час їм це вдавалося, правда, чекали вони не зовсім цього. Кожній людині, яка написала Ештону прийшла автоматична відповідь і пропозиція перейти за посиланням.

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

Виявилося, що вона веде на сайт проекту Community, сенс якого як раз таки у налагодженні спілкування між кумирами і фанатами. Останнім часом у проекту погано йдуть справи, тому, швидше за все, Катчер просто його прорекламував.

Раніше повідомлялося, що голлівудські актори Ештон Катчер і Міла Куніс у шлюбі з 2015 року, а всього пара разом 6 років. Вони обидва – шанувальників бейсболу. І не рідко матчі стають місцем для побачення.

Так, днями зіркову пару застали на грі однієї з їх улюблених команд. Міла і Ештон прийшли на матч з друзями, уважно стежили за грою і дуже емоційно реагували на гострі моменти.

Виглядали актори досить просто. Для такого сімейного виходу вони обидва наділи джинси, джемпери та об'ємні джинсові куртки. Зіркова пара досить часто вибирається в світ і на зустрічі з друзями.

Нагадаємо, голлівудский актор на Tesla збив підлітка і не шкодує про це.

Раніше Знай.uа повідомляв, сукня підвела Мілу Кунісу найвідповідальніший момент.

Також Знай.uа писав, Міла Куніс розсекретила всю правду про життя з Катчером.