Кохання Володимира Ткаченко та Олени Мозгової завжди викликала бурхливі дискусії у суспільстві. Пару з великою різницею у віці засуджували практично всі, але незважаючи на це, вони змогли зберегти теплі відносини.

Володимир і Олена познайомилися в 2006 році. Вона була старша за нього на цілих 9 років і мала двох дорослих дітей, тому пара довгий час намагалася тримати свої стосунки у таємниці.

Близькі далеко не відразу повірили у цей союз. Подруги Олени стверджували, що Володі від неї потрібні тільки її гроші і зв'язки. І це не дивно, адже пари з різницею у віці часто створюються в меркантильних цілях. Через засудження соціуму Олені і Володимиру навіть доводилося тричі розлучатися за час їх відносин.

Коли Олена завагітніла, батьки дізналися про її ста лише на шостому місяці. Тоді пара одружилася, хоча Володимир зізнався, що кохану довелося ледь не силою тягнути в ЗАГС.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Але після весілля і народження дочки Соломії проблеми пари не закінчилися. Батьки Ткаченка негативно поставилися як до шлюбу, так і до онуки.

"Ми нормально спілкувалися з Оленою до тих пір, поки у них з Володею не почалася любовний зв'язок. Вона полювала на нього і домоглася свого. Більше того: я впевнена, що Олена Мозгова приворожила мого сина! Я вже зверталася до екстрасенсів – вони підтвердили мої здогадки" — ось що говорила про їхні стосунки мама співака Ірина Ткаченко.

Сам же Володимир не вважає весілля причиною розбрату з батьками:

"У нас з батьками вже 5 років погані відносини. Я вирішив для себе, що у мене є десь там батьки і все. Тут навіть не було вибору. Коли я сподівався і вірив, що все буде нормально, але після кількох фраз я зрозумів, що нічого не зміниться. Це проблема більше в моїй мамі, бо вона така, тиранична жінка".

На сьогоднішній день історія кохання Володимира Ткаченка та Олени Мозгової все ще розвивається. Вони пройшли довгий шлях, щоб зараз жити щасливо і виховувати доньку.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олена Мозгова поділилася з користувачами соцмережі неприємною ситуацією, яка сталася в її будинку.