Демі Мур не часто радує шанувальників своїми виходами у публіку.

Проте, зовсім недавно зірка зробила виняток і з'явилася на фестиваль незалежного кіно Sundance Film Festival, який проходить в Америці, де продемонструвала неймовірно яскравий молодіжний наряд, який шанувальники оцінили по достоїнству.


А зовсім нещодавно, в рамках кінофестивалю, який проходить в Парк-Сіті, зірка з'явилася на вечірці, яку влаштували в честь виходу нового фільму з її участю.

В цей раз Демі знову з'явилася в молодіжному look’у. На зірці було вовняне пальто-піджак і коротке білосніжне плаття довжиною вище коліна, яке чудово підкреслило ноги Демі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Свій образ актриса вирішила доповнити чорними колготками, черевиками в стилі козаків на високій шнурівці і модними окулярами в роговій оправі.

Наголошується, що весь вечір актриса була в гарному настрої, вона постійно посміхалася і з задоволенням спілкувалася з людьми, які відзначали її чудову форму.

Нагадаємо, Волочкова шокувала недоглянутими нігтями: фільм жахів, ноги-ласти

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше за дуже довгий час похвалилася новеньким педикюром, змінивши звичний морквяний колір золотий. Так, артистка закинула босі ноги на диван салону, а фанати не змогли стримати сміху.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Розкішна Седокова поскаржилася на долю: писати пісні краще, ніж жити в реальності

Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість давала концерт на "Русском радио", виконавши свої найпопулярніші хіти. Так, артистка позувала в розкішній спідниці і коротенькому топі, а фанати не змогли приховати захоплення.

Також Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських і Потап одружилися: кільце видало таємницю

Українська співачка Настя Каменських і її продюсер Потап зіграли таємну весілля. Про це передає Clutch.

Насті Каменських, яка останнім часом стала виступати під псевдонімом NK, давно приписують роман з її колишнім колегою Потапом.