Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімку в сексуальному образі – вона стоїть на причалі в одному купальнику. На одному з фото Нікітюк задумливо і посміхаючись дивиться кудись удалину, а на другому знімку вона мрійливо потягується. Шанувальники можуть побачити ідеальну фігуру телезірки і її довгі ноги. Для фотосесії Леся наділа суцільний чорний купальник з яскравим флористичним принтом на грудях. Волосся Нікітюк розпущене і зачесане назад, а на обличчі не видно макіяжу.

У підписі до фотографій телеведуча написала: "Мало хто знає, що Леся Нікітюк, до 20-ти років не знала, як правильно пишеться МОльдіви чи МАльдіви, але завжди знала, як правильно там повисіти. 49-й купальник від @secretshopua". Геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені на території готелю Kanuhura Maldives. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

"Леся, ти найкраща!", "Красуня", "Чудово... купальник, водичка", "Наша Барбі", "Як завжди неперевершена", "Леся, класні фотки, не те що у Волочкової", "Фотка класна, але купальник на плоских дощок, всі груди розплющив", "Красива фігура!", "Вода нереального кольору!", "Шикарний купальник", "Красива", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Лесі Никитюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.