Фолловери російського співака Влада Топалова, який припадає чоловіком української телеведучої Регіни Тодаренко, викликав здивування серед своїх підписників в Instagram жорсткою заявою. Як передає replyua.net, артист в різкій формі звернувся до хейтерів, критикують його сім'ю і назвав їх "огидними". Разом з тим, Влад побажав своїм ненависникам, щоб у них "з'явилися хоч якісь мізки".

"Ні в кого з вас немає права судити і, тим більше, осуджувати когось! Ми не маємо права ображати і принижувати один одного на рівному місці. Висловити здорову критику – завжди можна і потрібно. Але ввічливо і доречно. А розкривати "хавальник", як каже мій батько, просто так не можна", – різко висловився Топалов.

Також він уточнив, що хвиля негативу до його персони значно посилилася, тому йому неприємно продовжувати ділитися з аудиторією особистою інформацією.

"Останні пару днів мене глибоко шокували. Читаючи ваші коментарі, хочеться сказати тим, хто наважився ображати жінок і мене – ви мені огидні. Огидні. Я бажаю вам мудрості і хоч якихось мізків. Прощавайте", – зоднозначно підсумував артист.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Кожне слово, кожна емоція, кожен вчинок нам повертається, додав шоумен".

Нагадаємо, Тодоренко після пологів впала у важку депресію: хочеться кинути все і втекти.

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко останнім часом радує шанувальників своїм сяючим виглядом – ось вона, щаслива молода мама! Насправді, це лише райдужна маска, а в житті знаменитості все складається не дуже гладко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.